Το Web Hosting είναι μία υπηρεσία του διαδικτύου η οποία επιτρέπει στον καθένα να ανεβάσει την ιστοσελίδα του έτσι ώστε να είναι διαθέσιμη για όλους. Οι πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι εταιρείες οι οποίες παρέχουν χώρο σε ένα server και σύνδεση με το διαδίκτυο, συνήθως σε ένα κέντρο δεδομένων. Ο χώρος του κάθε hosting διαφέρει ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε ιστοσελίδας. Το πιο βασικό πακέτο φιλοξενίας συμπεριλαμβάνει χώρο για μικρές ιστοσελίδες και μικρό όγκο δεδομένων (εικόνες, βίντεο κλπ.) και τα ανεβάζουμε από FTP ή από Web Interface.

Μία εταιρική ιστοσελίδα ή ένα e-shop έχουν μεγαλύτερες ανάγκες χώρου γι αυτό και τα πακέτα web hosting διαφέρουν. Τέτοια πακέτα φιλοξενίας περιέχουν υποστήριξη για βάση δεδομένων και πλατφόρμες ανάπτυξης δεδομένων (PHP, Java κλπ). Αυτές οι υπηρεσίες δίνουν την δυνατότητα να εγκατασταθούν διάφορες εφαρμογές, όπως forum και διαχείριση περιεχομένου αλλά και πρωτόκολλα ασφαλείας για συναλλαγές μέσω διαδικτύου για e-shop. Ο πάροχος του web hosting ανάλογα το πακέτο διαθέτει και δυνατότητα διαχείρισης του web server (VPS – Virtual Personal Server).

Ξεκινάτε τώρα την νέα σας ιστοσελίδα και ψάχνετε για hosting πάροχο; Έχετε ήδη ιστοσελίδα αλλά δεν είστε ευχαριστημένοι από την ταχύτητα ή την τεχνική υποστήριξη που σας παρέχουν; Στην LvLup προσεγγίζουμε όλους εσάς ξεχωριστά και με βάση τις ανάγκες σας, χτίζουμε το κατάλληλο πακέτο για εσάς.

1. Γιατί να επιλέξω την φιλοξενία ιστοσελίδων της LvLup?

  • 12 χρόνια εμπειρίας
  • 12 χρόνια τεχνογνωσίας
  • Οι καλύτεροι, επώνυμοι servers της Ευρώπης και της Αμερικής
  • Άψογη τεχνική υποστήριξη 24/7 – Κάνουμε το unmanaged… Managed
  • 100% Network Uptime SLA
  • Οι καλύτερες τιμές της αγοράς σε πακέτα web hosting

2. Υποστήριξη / Ασφάλεια

  • Oι server μας φιλοξενούνται σε ένα από τα πιο σύγχρονα datacenter που τηρεί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας για την απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών μας.
  • Στη LvLup, η υποστήριξη των πελατών μας είναι το κύριο μέλημα μας, για αυτό και είμαστε διαθέσιμοι οποιαδήποτε ώρα της ημέρας μας χρειαστείτε 24/7.
  • Η εγγύηση της διαθεσιμότητας του δικτύου μας είναι ένα από τους πιο σημαντικούς παράγοντες, για αυτό παρέχουμε 100% Network uptime στις υπηρεσίες φιλοξενίας.

3. Έχω ήδη ένα Hosting σε άλλη εταιρεία μπορώ να το μεταφέρω σε εσάς?

Για να μεταφέρετε το περιεχόμενο που ήδη έχετε θα πρέπει να ενεργοποιήσουμε ένα νέο πακέτο hosting στο σύστημα μας. Την εργασία μεταφοράς σας την προσφέρουμε Δωρεάν.