Το Android είναι ένα λειτουργικό σύστημα (OS) για smartphones που βασίζεται στον πυρήνα του Linux και αναπτύσσεται σήμερα από την Google. Με μία διεπαφή χρήστη που βασίζεται στην άμεση χειραγώγηση, το Android και τα Application για αυτό,  έχουν σχεδιαστεί κυρίως για την οθόνη αφής των φορητών συσκευών όπως smartphones και υπολογιστές tablet, με εξειδικευμένες διεπαφές χρηστών για τηλεοράσεις (Android TV), αυτοκίνητα (Auto Android), και τα ρολόγια χειρός (Android Wear).

Είναι το πιο διαδεδομένο mobile λειτουργικό και από το 2013 οι συσκευές με Android έχουν τις περισσότερες πωλήσεις. Από τον Ιούλιο του 2013 το Google Play Store έχει πάνω από ένα εκατομμύριο application και πάνω από 50 δισεκατομμύρια downloads. Η άδεια ανοιχτού κώδικα που έχει το Android καθώς και η ευκολία χρήσης που παρέχει για τις συσκευές τελευταίας τεχνολογίας στις οποίες τρέχει, το χαμηλό κόστος και η ευκολία προσαρμογής για κάθε mobile συσκευή, έχουν κάνει τις περισσότερες εταιρείες να το προτιμούν στα προϊόντα τους.

Εκτός των εταιρειών έχουν δημιουργηθεί και κοινότητες απλών ανθρώπων, προγραμματιστών και μη, που ασχολούνται με την ανάπτυξη του Android αλλά και με την δημιουργία εφαρμογών διαφόρων κατηγοριών, είτε για διασκέδαση, είτε για πρακτικές καθημερινές χρήσεις, ένα application θα βρεθεί για να γίνει η δουλειά.

Ένα Android Application είναι η καλύτερη επιλογή για μία επιχείρηση που θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με την mobile διαφήμιση καθώς μελέτες δείχνουν πως ο κόσμος όλο και περισσότερο χρησιμοποιεί τα smartphone και τα tablet για τις αναζητήσεις τους, την επικοινωνία και την διασκέδαση. Ένα σωστό application το οποίο θα παρέχει εύκολα, γρήγορα και αναλυτικά την απαραίτητη πληροφορία στην παλάμη του κάθε χρήστη με ένα απλό download από το PlayStore της Google.

Στη LevelUp με γνώμονα την αισθητική αλλά και την λειτουργικότητα, σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε Android εφαρμογές και προσθέτουμε την επιχείρηση σας στο PlayStore έτσι ώστε να «κατεβείτε» σε κάθε smartphone και tablet και να είστε ανά πάσα ώρα mobile διαθέσιμοι στους πελάτες σας!!

android-business[1]

Επίσημη Ιστοσελίδα