Ψηφιακές Εκτυπώσεις
Με τον όρο Ψηφιακές Εκτυπώσεις, εννοούμε τις μεθόδους όπου χρησιμοποιούμε ένα ψηφιακό σχέδιο ή εικόνα για να το εκτυπώσουμε σε ένα αντικείμενο, συνήθως σε μεγάλου όγκου επαγγελματικούς εκτυπωτές. Η ψηφιακή εκτύπωση είναι πιο ακριβή σε σχέση με την offset εκτύπωση αλλά είναι προτιμότερη γιατί αποφεύγονται τα κόστη των τεχνικών λεπτομερειών που χρειάζονται για να δημιουργηθούν οι πλάκες εκτύπωσης.

Πλεονεκτήματα Ψηφιακής Εκτύπωσης

  • Δυνατότητα εκτύπωσης ανά πάσα ώρα
  • Γρηγορότεροι χρόνοι εκτέλεσης
  • Υπάρχει δυνατότητα παραμετροποίησης του σχεδίου που θα εκτυπωθεί σε σχέση με τις πλάκες της offset εκτύπωσης

Εφαρμογές Ψηφιακής Εκτύπωσης

Επαγγελματικές Κάρτες

Ο τρόπος για να συστηθείτε αλλά και να σας θυμούνται μετά από ένα επαγγελματικό ραντεβού ή μια απλή συνάντηση. Η επαγγελματική κάρτα περιέχει όλα τα στοιχεία επικοινωνίας σας, την διεύθυνση σας, το τηλέφωνο, το email, την ιστοσελίδα σας καθώς και το εταιρικό λογότυπο.

Έντυπα

Ο παραδοσιακός τρόπος για να διαφημίσετε την εταιρία σας, ένα προϊόν, μια υπηρεσία ή για να πείτε ότι ψάχνετε κάτι. Συνήθως γίνεται εκτύπωση σε μεγάλους αριθμούς αλλά και σε διάφορα μεγέθη, ανάλογα με την περιοχή που θέλουμε να καλύψουμε αλλά και με το τι θέλουμε να πούμε.

Φάκελοι Αλληλογραφίας

Οι φάκελοι αλληλογραφίας είναι ο πιο επίσημος τρόπος για να στείλετε την αλληλογραφία σας. Είναι ένας φάκελος απλός, με επιλογές στα μεγέθη, όπου έχουν εκτυπωθεί από πριν επάνω του τα στοιχεία και το λογότυπο της εταιρίας σας έτσι ώστε να είναι πιο σοβαρό και επίσημο.

Folder

Φάκελος συνήθως σε μέγεθος Α4 στον οποίο έχουν εκτυπωθεί το λογότυπο της εταιρίας και ίσως κάποιο σχέδιο και τον χρησιμοποιούμε για να δώσουμε κάποια προσφορά σε έναν πελάτη, για αρχειοθέτηση κλπ.

Επιστολόχαρτα

Κόλλα Α4 στην οποία είναι εκτυπωμένα το λογότυπο της εταιρίας μας και σε συνδυασμό με τον φάκελο αλληλογραφίας συμπληρώνει το πακέτο και δίνει περισσότερο κύρος στο προφίλ μιας εταιρίας όσον αφορά την αλληλογραφία της με πελάτες και συνεργάτες.

Αφίσες

Ψηφιακή εκτύπωση αφίσας για διαφήμιση σε σημεία με περαστικούς για να προωθήσουμε κάποιο προϊόν ή υπηρεσία ή κάποια εκδήλωση.

Stand

Διαφημιστικά stand διαφόρων μεγεθών συνήθως για εξωτερικούς χώρους για να προσελκύσουμε περαστικούς.

Αυτοκόλλητα

Ψηφιακή  εκτύπωση αυτοκόλλητων σε διάφορα μεγέθη και είδη χαρτιού ανάλογα με το που θέλουμε να το κολλήσουμε, πχ σε κάποιο αυτοκίνητο, σε ξύλο, σε τζάμι κλπ.

Κατάλογοι

Ο τρόπος με τον οποίο δείχνουμε στον πελάτη την γκάμα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, σε διάφορα σχέδια και χρώματα για να ξεχωρίζουμε από τον ανταγωνισμό.

Προσκλητήρια γάμου – βάπτισης

Ήρθε το ευτυχές γεγονός και πρέπει να καλέσουμε συγγενείς και φίλους. Τα προσκλητήρια είναι ο πιο κατάλληλος τρόπος για να γίνει αυτό με την δυνατότητα δημιουργίας και εκτύπωσης κάτι ξεχωριστού, όπως άλλωστε είναι και η περίπτωση.

Επαγγελματικά Δώρα

Τα επαγγελματικά δώρα είναι μικρά αντικείμενα τα οποία φέρουν τα πιο σημαντικά στοιχεία της επιχείρησης και συμβάλουν στην διαφήμιση από χέρι σε χέρι, να μπείτε σε κάθε τσέπη και σπίτι με έξυπνο τρόπο για να σας μάθουν και να σας θυμούνται. Παραδείγματα δώρων όπως αναπτήρες, στυλό, usb stick, μπρελόκ κ.α.