Η τηλεφωνική επικοινωνία, είναι ίσως το σημαντικότερο κομμάτι της καθημερινότητας μιας επιχείρησης, νέας ή παλιάς, μεγάλης ή μικρής. Η τηλεφωνική επικοινωνία, είναι ακόμα ο πιο διαδεδομένος τρόπος για να πραγματοποιούνται διάφορες λειτουργίες, όπως για παράδειγμα οι παραγγελίες και οι πωλήσεις της, καθώς και η ενδοεταιρική και εξωτερική επικοινωνία με πελάτες και συνεργάτες της. Οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών έχουν προνοήσει και έχουν δημιουργήσει οικονομικά πακέτα για τις επιχειρήσεις, για να εξυπηρετήσουν αυτήν ακριβώς την ανάγκη. Πλην όμως με πάγιες και λοιπές χρεώσεις.

Η τηλεφωνία VOIP ή αλλιώς Voice Over IP είναι η τεχνολογία για τηλεφωνική επικοινωνία μέσω του διαδικτύου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι χρησιμοποιεί την σύνδεση του internet που πλέον όλοι έχουν και εκμεταλλεύονται, τα ψηφιακά του πλεονεκτήματα χωρίς μεγάλες πάγιες χρεώσεις και ψιλά γράμματα.

Υπηρεσίες Voip

Τώρα μπορεί κάθε επιχείρηση με μία συσκευή τηλεφώνου VOIP να απολαμβάνει τις υπηρεσίες ενός ολόκληρου τηλεφωνικού κέντρου! Υπηρεσίες όπως:

  • Μενού τηλεφωνικής γραμματείας και πληροφοριών για την εταιρεία
  • Δωρεάν ενδοεταιρικές κλήσεις
  • Εκτροπή κλήσης
  • Γρήγορο και οργανωμένο ευρετήριο
  • Προώθηση κλήσης
  • Ανοιχτή ακρόαση
  • Δυνατότητα χρήσης ακουστικών
  • Δυνατότητα περισσότερων από μία τηλεφωνική γραμμή σε μία συσκευή και άλλες ψηφιακές λειτουργίες οι οποίες είναι χρήσιμα εργαλεία για να μην χάνετε ούτε μία κλήση
  • Άμεση τεχνική υποστήριξη

Αγοράζοντας περισσότερες από μία συσκευές VOIP μπορεί να δημιουργηθεί τηλεφωνικό κέντρο, στο οποίο ο καθένας μπορεί να έχει εσωτερική και εξωτερική γραμμή, να κάνουν τηλεδιάσκεψη, να μεταφέρουν εσωτερικά τις γραμμές κ.α.

Οικονομία Voip

Το πιο σημαντικό στην τηλεφωνία VOIP είναι οι οικονομικές χρεώσεις της αγοράς, για τις παρεχόμενες υπηρεσίες, ακόμη πιο χαμηλές απ’ τα ειδικά πακέτα επώνυμων εταιρειών (τον συμβατικό τρόπο τηλεφωνίας), για τηλεφωνικές κλήσεις σε αριθμούς εσωτερικού, σταθερά και κινητά αλλά και εξωτερικού!!

Επίσης σημαντικό είναι πως έχετε εσείς τον έλεγχο των χρημάτων στο λογαριασμό σας βάζοντας κάθε φορά το ποσό που εσείς θέλετε και καλύπτει τις ανάγκες σας!! Με αυτό τον τρόπο σταματούν οι διμηνιαίες “εκπλήξεις” των φορτωμένων λογαριασμών.

Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τo VOIP και ελάτε κι εσείς στον κόσμο της ψηφιακής τηλεφωνίας, γλιτώνοντας τα πολύτιμα χρήματα σας.

voip-article[1]

Cisco