Ιστοσελίδα ή Website ονομάζουμε μία ηλεκτρονική σελίδα ή ένα σύνολο σελίδων ομαδοποιημένες κάτω από ένα web domain. Η κάθε ιστοσελίδα φιλοξενείτε σε έναν server ο οποίος με την σειρά του είναι συνδεδεμένος σε κάποιο δίκτυο και την καθιστά προσβάσιμη στο κοινό. Όλες αυτές οι ιστοσελίδες στο σύνολο τους απαρτούν το κοινό σε όλους διαδίκτυο. Όλες οι ιστοσελίδες έχουν τη δική τους μοναδική διεύθυνση την οποία εισάγει ο κάθε χρήστης σε έναν web browser για να την δει. Συνήθως εμφανίζεται η αρχική σελίδα και μέσω κατηγοριοποιημένων link βρίσκει ο καθένας αυτό που ψάχνει μέσα στην ιστοσελίδα.

Κατηγορίες Ιστοσελίδων

Δυναμικές Ιστοσελίδες

Όταν οι συχνές αλλαγές περιεχομένου είναι η βασική ανάγκη, η επιλογή της δυναμικής ιστοσελίδας είναι μονόδρομος. Είναι διαδραστικές απέναντι στον χρήστη και χρησιμοποιούν διάφορες εφαρμογές για να φέρουν το σωστό αποτέλεσμα.

Στατικές Ιστοσελίδες

Στατικές ιστοσελίδες ονομάζουμε αυτές που είναι αποθηκευμένες σε έναν server και συνήθως είναι γραμμένες με απλό κώδικα. Αλλαγές είναι δυνατές να γίνουν μέσω κάποιου κειμενογράφου, αν και χρησιμοποιούνται κατά κύριο λόγο για να παρουσιάσουν συγκεκριμένες πληροφορίες για κάποιο χρονικό διάστημα.

E-shop

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα ή αλλιώς E-Shop, είναι ιστοσελίδες οι οποίες παρουσιάζουν τα προϊόντα μίας επιχείρησης ηλεκτρονικά και μέσω ασφαλών τραπεζικών συστημάτων δίνουν την δυνατότητα στον χρήστη να κάνει τις αγορές του ηλεκτρονικά.

Με την πάροδο του χρόνου και τις συνεχείς αλλαγές της αγοράς, η ανάγκη για ηλεκτρονική προβολή έχει αυξηθεί καθώς όταν κάποιος αναζητεί ένα προϊόν ή υπηρεσία το πρώτο πράγμα που σκέφτεται είναι να το ψάξει στο internet. Κάθε επιχείρηση χρειάζεται την δική της ιστοσελίδα για να κάνει αισθητή την παρουσία της στο διαδίκτυο και να προσελκύσει νέους πελάτες.

Στην Level Up σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε ιστοσελίδες για όλες τις επιχειρήσεις που θέλουν να έχουν μία προσεγμένη διαδικτυακή προβολή, την φιλοξενία τους σε αξιόπιστους Dedicated Server και την προώθηση τους για να έχουν την καλύτερη δυνατή κατάταξη στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης (SEO).