Εξερευνείστε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε!

Κατασκευή δυναμικών και στατικών ιστοσελίδων, e-shop, responsive με διαχειριστικά περιβάλλοντα WordPress & Joomla CMS.

Φιλοξενία ιστοσελίδων σε αξιόπιστους dedicated servers, εξοπλισμένους με hardware και software τελευταίας τεχνολογίας.

Δημιουργία και διαχείριση λογαριασμών στα social media, σύνδεση με την ιστοσελίδα και διαχείριση διαφημιστικής καμπάνιας.

Σχεδίαση μακετών για λογότυπα, επαγγελματικές κάρτες, διαφημιστικά έντυπα, αφίσες, προσκλητήρια γάμων & βάφτισης.

Ψηφιακές εκτυπώσεις μακετών για κάρτες, διαφημιστικά φυλλάδια αλλά και ότι χρειάζεστε για την έντυπη διαφήμιση σας.

Μαζική αποστολή διαφημιστικών μυνημάτων σε ομάδες χρηστών για την προώθηση προιόντων και υπηρεσιών.

Τηλεφωνικές κλήσεις μέσω διαδικτύου με τη χρήση της τεχνολογίας VOIP για επικοινωνία με τις χαμηλότερες χρεώσεις της αγοράς.

Κατασκευή mobile application για να εκμεταλλευτείτε πλήρως την αυξανόμενη αγορά και χρήση των smartphone και tablet για να προωθήσετε την επιχείρηση σας.

Χρήσιμα εργαλεία της δουλειάς!

Το Remarketing-Επαναληπτικό Μάρκετινγκ είναι μία τεχνική της google η οποία επιτρέπει να εμφανίζετε διαφημίσεις στους χρήστες που έχουν ήδη επισκεφθεί την ιστοσελίδα σας.
google analytics level up

Απαραίτητο εργαλείο για την εξαγωγή συμπερασμάτων αλλά και την καταγραφή της διαδικτυακής καμπάνιας είναι το google analytics. Μέσα από τις αναφορές του θα μπορούμε κάθε φορά να χαρακτηρίζουμε ως επιτυχημένη μια ενέργεια ή όχι.

interspire level up

Όλα – σε – ένα λογισμικό μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε, να στείλετε, να παρακολουθείτε και να επωφεληθείτε από το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Περιλαμβάνει επίσης ισχυρά εργαλεία που θα αυτοματοποιήσει πλήρως το follow up και το feedback των πελατών.