Το ηλεκτρονικό εμπόριο δημιουργήθηκε το 1979 και σήμερα πρωτοστατεί στην αγορά. Οποιαδήποτε επιχείρηση που δραστηριοποιείτε στο εμπόριο, με την κίνηση να δημιουργήσει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, ένα E-Shop δηλαδή, αυτομάτως αναγνωρίζεται από τους χρήστες του διαδικτύου και με σωστή διαχείριση και προώθηση, αυξάνει σημαντικά το πελατολόγιο και τις πωλήσεις του φυσικού καταστήματος.

Ένα E-Shop είναι στην ουσία μία δυναμική ιστοσελίδα η οποία είναι γεμάτη με τα προϊόντα μιας επιχείρησης, διαφημίζει και προωθεί τις υπηρεσίες της και με την βοήθεια ασφαλών διατραπεζικών συστημάτων, δίνει την δυνατότητα στον ηλεκτρονικό πελάτη του, να αγοράσει κάποιο προϊόν, με την άνεση του καναπέ στο σπίτι του ή με το κινητό του όπου κι αν βρίσκετε.

Με τον σωστό σχεδιασμό του E-Shop και εξοπλίζοντας το με πλούσιο περιεχόμενο, δίνεται την δυνατότητα στον χρήστη να βρει αυτό που θέλει και να τον κάνετε τον επόμενο πελάτη της επιχείρησης σας.

Eshop development on woocommerce

Πρόκειται για επιλογή από τυποποιημένο template πάνω σε woocommerce πλατφόρμα και πόρους που μπορούν να υποστηρίξουν μέχρι και 10 διαχειριστές. Τα εικαστικά που μπορείτε να επιλέξετε μπορείτε να τα δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο. Εννοείτε πως αλλαγές σε δομή και χρώματα είναι δεκτές και υλοποιούνται από εμάς. Σύνδεση επίσης με τράπεζα ώστε να δέχεται πληρωμές με κάρτα καθώς και σύνδεση με cloud Newsletter μηχανισμό συμπεριλαμβάνονται σε όλες μας τις προτάσεις.

Σε όλα μας τα project επίσης περιλαμβάνονται η εισαγωγή κατηγοριών καθώς και τα πρώτα 100 προϊόντα εφόσον μας δοθούν σε ηλεκτρονική και επεξεργάσιμη μορφή.

Ο σύνδεσμος για την επιλογή εικαστικών είναι ο παρακάτω:
https://themeforest.net/category/wordpress/ecommerce

Σύμφωνα λοιπόν με τα παραπάνω, μία επιχείρηση που εδρεύει στην Αθήνα μπορεί να επεκταθεί με την δημιουργία ενός E-Shop και να κάνει πελάτες της ανθρώπους που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα γνώριζαν ποτέ την ύπαρξη της.

Με την σωστή προώθηση ενός E-Shop, μια επιχείρηση που θα είχε πρόβλημα λειτουργίας στην περιοχή που βρίσκεται, ξαφνικά μπορεί να αναστηθεί και να ανθοφορήσει.

Στην Level Up, έχοντας χρόνια εμπειρίας στην δημιουργία E-Shop και γνωρίζοντας καλά τα στάδια της προώθησης του, σας βοηθάμε να κάνετε κι εσείς τα εγκαίνια του δικού σας ηλεκτρονικού καταστήματος και να κατακτήσετε το μερίδιο σας στην πίτα του ηλεκτρονικού εμπορίου.