Το ηλεκτρονικό εμπόριο δημιουργήθηκε το 1979 και σήμερα πρωτοστατεί στην αγορά. Οποιαδήποτε επιχείρηση που δραστηριοποιείτε στο εμπόριο, με την κίνηση να δημιουργήσει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, ένα E-Shop δηλαδή, αυτομάτως αναγνωρίζεται από τους χρήστες του διαδικτύου και με σωστή διαχείριση και προώθηση, αυξάνει σημαντικά το πελατολόγιο και τις πωλήσεις του φυσικού καταστήματος.

Ένα E-Shop είναι στην ουσία μία δυναμική ιστοσελίδα η οποία είναι γεμάτη με τα προϊόντα μιας επιχείρησης, διαφημίζει και προωθεί τις υπηρεσίες της και με την βοήθεια ασφαλών διατραπεζικών συστημάτων, δίνει την δυνατότητα στον ηλεκτρονικό πελάτη του, να αγοράσει κάποιο προϊόν, με την άνεση του καναπέ στο σπίτι του ή με το κινητό του όπου κι αν βρίσκετε.

Με τον σωστό σχεδιασμό του E-Shop και εξοπλίζοντας το με πλούσιο περιεχόμενο, δίνεται την δυνατότητα στον χρήστη να βρει αυτό που θέλει και να τον κάνετε τον επόμενο πελάτη της επιχείρησης σας.

Πλεονεκτήματα E-Shop

  • Είναι ανοιχτό 24 ώρες τo 24ωρο
  • Οι πελάτες μπορούν να ψωνίσουν απ’ όπου και να βρίσκονται
  • Το E-Shop δεν έχει τα έξοδα ενός φυσικού καταστήματος
  • Η περιγραφή των προϊόντων και υπηρεσιών μπορεί να είναι πλουσιότερη από οπουδήποτε αλλού με μικρό έως και καθόλου κόστος
  • Δεν χρειάζεται να κλείσει σε περίπτωση «ανακαίνισης»
  • Ο πελάτης μπορεί εύκολα και γρήγορα να προτείνει ένα προϊόν που αγόρασε και αυτόματα κερδίζουμε προβολή
  • Μέσω διαφόρων εφαρμογών η προώθηση των προϊόντων γίνεται παιχνίδι

Σύμφωνα λοιπόν με τα παραπάνω, μία επιχείρηση που εδρεύει στην Αθήνα μπορεί να επεκταθεί με την δημιουργία ενός E-Shop και να κάνει πελάτες της ανθρώπους που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα γνώριζαν ποτέ την ύπαρξη της.

Με την σωστή προώθηση ενός E-Shop, μια επιχείρηση που θα είχε πρόβλημα λειτουργίας στην περιοχή που βρίσκεται, ξαφνικά μπορεί να αναστηθεί και να ανθοφορήσει.

Στην Level Up, έχοντας χρόνια εμπειρίας στην δημιουργία E-Shop και γνωρίζοντας καλά τα στάδια της προώθησης του, σας βοηθάμε να κάνετε κι εσείς τα εγκαίνια του δικού σας ηλεκτρονικού καταστήματος και να κατακτήσετε το μερίδιο σας στην πίτα του ηλεκτρονικού εμπορίου.