Διαφημιστική εταιρεία Level Up.

Η Level Up ιδρύθηκε το 1998 και μέχρι σήμερα παρέχει διαφημιστικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε έντυπη και ψηφιακή μορφή. Εδρεύει στην Νέα Ιωνία, στην οδό Αμπατζόγλου Ιωάννη 4, λίγα στενά πίσω από το Ionia Center.

Στη Level Up γνωρίζουμε καλά τη μεγάλη σημασία της Εταιρικής Ταυτότητας και δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη δημιουργία της. Μία ταυτότητα που θα κάνει την κάθε επιχείρηση να ξεχωρίζει στην σημερινή, δύσκολη αγορά. Να υποδηλώνει σοβαρότητα, επαγγελματισμό και ευθύνη. Αφού συζητήσουμε μαζί σας και καταγράψουμε τις ανάγκες της επιχείρησης σας και τους στόχους σας, δημιουργούμε τις καλύτερες προτάσεις μέχρι να μείνετε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα.

Αναλαμβάνουμε την διαφημιστική σας καμπάνια, σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή. Κατασκευάζουμε τιςεπαγγελματικές σας κάρτες, φυλλάδια και αφίσες για να γίνεται γνωστοί με τον παραδοσιακό τρόπο, τηνιστοσελίδα της επιχείρησης σας ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα (E-shop) για να μπείτε δυναμικά στο ηλεκτρονικό εμπόριο και να αναβαθμίσετε την επιχείρηση και το πελατολόγιο σας.

Η αγάπη μας για την τεχνολογία μας οδηγεί καθημερινά και μας κάνει να είμαστε σε διαρκή αναζήτηση γνώσης κι εμπειρίας. Το πάζλ της συναρμολόγησης ενός υπολογιστή, η ανακάλυψη ενός καινούργιου gadget, ο σχεδιασμός μίας ιστοσελίδας καθώς και κάθε κομμάτι που δημιουργούμε για μία επιχείρηση αποτελεί για εμάςπροσωπικό στοίχημα στο δρόμο για την επιτυχία.

0
Ικανοποιημένοι Πελάτες Ιστοσελίδων
0
Καφέδες
0
Ώρες δημιουργίας

Γνωρίστε την ομάδα μας!

Ανδρέας
ΑνδρέαςCEO - Art Director
Graphic Design 99%
Web Hosting 97%
Mobile Applications 86%
Google AdWords 94%
Email Marketing 98%
Web Design 98%
Χάρης
ΧάρηςClient Manager
Customer Relations 99%
Social Media 86%
Printing 96%
Τάσος
ΤάσοςWeb Developer
Joomla 93%
Java 94%
PHP 95%
CSS 95%
Ιπποκράτης
ΙπποκράτηςSEO Expert
Wordpress 93%
SEO 86%
Social Media 82%
Level Up

Είμαστε εδώ για να απογειώσουμε την επιχείρηση σας!

Μέσω καινοτόμων ιδεών, με υπευθυνότητα και αξιοπιστία!

Στειλτε μας μηνυμα!