Project Description

Αναλάβαμε την καμπάνια SEO της ιστοσελίδας του Κέντρου Φλεβικών Παθήσεων – Veincenter καθώς και την ανανέωση της σε νέο design, πιο φιλικό και λειτουργικό.

Επίσης την διαχείρηση της επαγγελματικής σελίδας στο facebook και την καμπάνια adwords του κέντρου.

Λίγα λόγια για την επιχείρηση:

Το VeinCenter είναι πρότυπο εφαρμογής της σύγχρονης Αγγειοχειρουργικής

Το VeinCenter είναι το κέντρο που γνωρίζει αλλά κι ενημερώνεται διαρκώς για τις ιατρικές εξελίξεις. Εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες διαγνωστικές και θεραπευτικές τεχνικές και μεθόδους, κι έχει την απόλυτη εξειδίκευση σε όλο το φάσμα των φλεβικών παθήσεων στα πόδια που ταλαιπωρούν μεγάλη μερίδα τόσο γυναικών όσο και ανδρών. Η επιστημονική συγκρότηση του επικεφαλής ιατρού, η χρήση των πλέον προηγμένων τεχνικών διάγνωσης, η εξειδικευμένη εμπειρία στις επεμβάσεις, μας ορίζουν αναμφίβολα ως πρότυπο κέντρο αντιμετώπισης των φλεβικών παθήσεων.

Σε κάθε ελληνική οικογένεια, κάποιοι υποφέρουν από φλεβικές παθήσεις. Από τις απλά αντιαισθητικές ευρυαγγείες ή τους κιρσούς που μπορεί να εξελιχθούν σε διαρκή πηγή πόνου μέχρι  τη φλεβική θρόμβωση και πολύπλοκες ασθένειες όπως το Σύνδρομο Πυελικής Συμφόρησης, το Μεταθρομβωτικό Σύνδρομο, συγγενείς ανωμαλίες και αγγειοδυσπλασίες.

Για περισσότερα διαβάστε εδώ!