Project Description

Ανανεώθηκε η ιστοσελίδα www.texnikaerga.gr από Joomla 1.5 στην τελευταία έκδοση, με νέο σχεδιασμό και περισσότερες δυνατότητες.

Λίγα λόγια για την επιχείρηση:

Ο Δημήτρης Ζης πτυχιούχος μηχανικός του τμήματος ενεργειακής τεχνολογίας αποφοίτησε από το ΤΕΙ της Αθήνας το 1993.

Από το 1995 εργάστηκε σε εργοληπτική επιχείρηση με έργα στο ενεργητικό του όπως η

  • Αναβάθμιση και ο Αυτοματισμός των Αντλιοστασίων Πηνειού – Αλφειού Ν. Ηλείας ,
  • Η κατασκευή των Βιολογικών Καθαρισμών Μεσολογγίου, Ναυπάκτου και Αιτωλικού
  • Η κατασκευή των μικρών υδροηλεκτρικών έργων της ΕΥΔΑΠ Κίρφης και Ελικώνα.

Από το 2002 δημιούργησε την δική του ατομική επιχείρηση και ειδικεύεται στην κατασκευή  ηλεκτρομηχανολογικών έργων, πισίνων, εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων, ενώ αντιπροσωπεύει την Sistem Air στην Δυτική Ελλλάδα, για την κατασκευή κεντρικών συστημάτων καθαριότητας. ΖΗΣ Τεχνικά έργα

Μικρά και μεγάλα έργα στην περιοχή μας κατασκευάσθηκαν από εμάς. Η υδροδότηση οικοπέδων έδρας Δήμου Θέρμου , η αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης Δήμου Μακρυνείας και η συντήρηση των εγκατατστάσεων επεξεργασίας λυμάτων του Δήμου Αιτωλικού είναι μερικά από τα έργα που υπάρχουν στο ενεργητικό μας. Σημαντική είναι επίσης και η συμμετοχή μας στην κατασκευή των μηχανολογικών εγκαταστάσεων του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμάτων 2ης Γεωγραφικής Ενότητας Νομού Αιτωλοακαρνανίας ( Χ.Υ.Τ.Α. Αγρινίου), 3ης Γεωγραφικής Ενότητας Νομού Αιτωλοακαρνανίας ( Χ.Υ.Τ.Α. Παλαίρου) και η συντήρησή τους στην περίοδο δοκιμαστικής λειτουργίας τους.

Από τον Μάρτιο του  2007 κατατάχτηκε στην πρώτη τάξη του Μητρώου Εργοληπτικών Επιχειρήσεων για έργα Ηλεκτρομηχανολογικά και Ενεργειακά – Βιομηχανικά και από τότε Δραστηριοποιείται και στο χώρο των δημοσίων έργων.